Proposte 2021 heeft een datum:  19, 20 en 21 april 2021 in Villa Erba, Cernobbio. Met deze nieuwe datum kijkt de vakbeurs voor interieurtextiel hoopvol vooruit naar betere tijden. De editie van dit jaar ging namelijk niet door, uiteraard vanwege de pandemie (die eigenlijk in het gebied rond Villa Erbe als eerste in Europa de kop opstak).

De situatie rond reizen en bezoeken van beurzen verandert nog steeds van dag tot dag, ook voor de Italiaanse beursorganisator van Proposte. Met deze nieuwe datum hoopt de organisatie exposanten en bezoekers te kunnen ontvangen in veilige en betrouwbare omstandigheden.De nieuwe datum sluit weer aan op de data van de Salone del Mobile in Milaan. Deze sluit op zondag 18 april.

Proposte 2021 heeft de volgende dagen en openingstijden van de Villa Erba in Cernobbio:  maandag 19, dinsdag 20 and woensdag 21 april. Op 19-20 april 9.00am – 6.00 pm, 21 april 9.00am  – 16.00pm.

De beurs kijkt er naar uit om de internationale bezoekers weer te mogen begroeten aan de oever van het Comomeer. Proposte is een kleine maar fijne beurs voor vakbezoekers die op zoek zijn naar meubel- en gordijnstoffen in het hogere segment. In de maanden naar de beurs toe zal de organisatie via een digitaal platform de bezoekers op de hoogte houden van de nieuwste (product)ontwikkelingen.

www.propostefair.it