New Ambiance is een van de vaste exposanten van Meubelhart Beusichem dat aanstaande maandag de deuren opent voor de najaarseditie van de inkoopdagen. Met nieuwe modellen van Stella Furniture en Diva Divani (plus een nieuw merk tafels) is er voldoende aanleiding om New Ambiance vanaf maandag in Beusichem te bezoeken.

Stella Furniture is sinds 2008 niet meer weg te denken uit Beusichem. Tijdens deze zomer is er een gratis app bijgekomen die de Stella dealers aan hun klanten mee kunnen geven. Met deze app kan de consument binnen de nieuwe “Noème” collectie zelf iedere opstelling samenstellen en tevens in de juiste stof en kleur visueel maken. Hiermee is deze app een verlengstukje van de showroom geworden.  Tijdens de komende show in Beusichem zal onder andere het model Charles (zie foto) te bewonderen zijn.

Diva Divani zal in Beusichem een aantal nieuwe modellen presenteren. Eén van die modellen is de Meribel. Zeer comfortabel, een prachtig design dat elke huiskamer in een ander daglicht zet. Kent u Diva Divani nog niet? Kom dan naar Beusichem. “Laat u verrassen door de kwaliteit in Italiaanse sferen. Diva Divani blijkt de laatste jaren een stabiele partner te zijn.Een betrouwbare organisatie waarmee het prettig werken is”, aldus New Ambiance.

New Ambiance zal ook de nieuwste modellen van tafelproducent 2M Living presenteren.

Inkoopdagen Meubelhart Beusichem: 7 en 8 september | 14 en 15 september | 21 september

Lees nog veel meer over de aanstaande inkoopdagen in het Meubelhart Beusichem in de nieuwste editie van Interior Business Magazine.