Proposte 2021 is verplaatst naar 7-9 september 2021 in Villa Erba, in Cernobbio.

De hele Europese beurskalender is onderhevig aan veranderingen en uitstel als gevolg van de wereldwijde crisis rond het Coronavirus (Covid-19). Het management van Proposte heeft alle mogelijke oplossingen onderzocht en is tot de beslissing gekomen om onze date voor 2021 uit te stellen naar september. De beurs zal nu plaatsvinden op dinsdag 7, woensdag 8 en donderdag 9, overlappend met de Salone Internazionale del Mobile.

“We willen een positief teken van continuïteit geven aan de wereldwijde markt en industrie. We zijn ervan overtuigd dat de nieuwe data in september ons in staat zullen stellen een volledig veilig evenement te organiseren, waarbij we rekenen op de internationale mobiliteit tussen de landen, mede dankzij de wereldwijde vaccinatiecampagne. Wij hebben ook besloten ons driedaags evenement te laten overlappen met de Salone Internazionale del Mobile, die in Milaan zal worden gehouden, in de hoop het de bezoekers gemakkelijker te maken”, aldus de voorzitter van Proposte, Viganò.

Het wereldwijde evenement Proposte is zoals u ongetwijfeld weet gewijd aan meubelstoffen en wandtapijten. Klik hier voor meer info.