PW MARKETS, naar eigen zeggen hét meest toonaangevende lifestyle inkoopplatform voor Europa neemt een belang in Houseyourbrands, de specialist in ontwikkeling en activatie van interieur & lifestyle concepten.

Sinds haar start in 2013 heeft Houseyourbrands zich gefocust op het ontwikkelen en activeren van interieur & lifestyle concepten voor Nederlandse en buitenlandse merken, groothandels en fabrikanten. De inkoopcentra van PW Markets hebben hierin vanaf dag één een belangrijke rol gespeeld. Het samenspel tussen de A-locaties voor inkoopprofessionals die PW Markets biedt in combinatie met de vernieuwende, onderscheidende aanpak van Houseyourbrands zorgen voor een goed commercieel resultaat voor de klanten van Houseyourbrands.

De afgelopen tijd is er door beide partijen intensief gesproken over het verder uitbouwen van deze synergievoordelen. Het resultaat van deze gesprekken is dat PW Markets een belang van 50% heeft genomen in Houseyourbrands. Hiermee breidt PW Markets haar dienstenportfolio naar bestaande en nieuwe exposanten op een bewezen effectieve manier uit. Naast de diensten die PW Markets haar exposanten al aanbiedt -uitpakken, schoonhouden en bijvullen van de stands- biedt Houseyourbrands de PW Markets exposanten vanaf nu:

* Volledig ontzorgen van exposanten..
* Houseyourbrands werkt als een verlengstuk van de exposanten op de PW Markets locaties en draagt bij aan een optimaal rendement van de stand van de exposant.
* Diensten die in dit verband door Houseyourbrands worden aangeboden: styling, visual merchandising, collectionering, klantenservice, actieve verkoop, verkoopondersteuning en verkoopactivatie.

Daarnaast gaat Houseyourbrands zich richten op:

* Het binnenhalen van nieuwe ‘on-trend’ binnenlandse merken en onderscheidend buitenlands aanbod voor PW Markets.
* Zakelijke interieurprojecten, waar mogelijk gebruikmakend van producten van de PW Markets exposanten.

Houseyourbrands is naar eigen zeggen kritisch, ondernemend en vernieuwend. Om dat ook in de nieuwe situatie te kunnen blijven is het belangrijk dat het bedrijf zelfstandig onder aansturing van de huidige directeur, Laura Barens, blijft functioneren. Om een optimale samenwerking met PW Markets te
waarborgen is Martijn Cliteur namens PW Markets toegetreden als bestuurder. Op de foto de Tufta sofa van Houseyourbrands.