Verwelkom het einde van de herfst met mooie en stijlvolle muren, met passie ontworpen door gerenommeerde Italiaanse ontwerpers. Samen met het innovatieve en opvallende duo achter Texturae, Daniele Morabito en Dario Pulitanò, lanceert Photowall Senso del Colore: een expressieve en exclusieve behangcollectie met 10 geschaalde motieven in zorgvuldig uitgekozen kleuren.

De Italiaanse behangmakers Texturae zijn internationaal erkend voor hun tijdloze, moderne en exclusieve behangcollecties gericht op hoge kwaliteit, innovatie en zorgvuldig geselecteerde makers. Senso del Colore is het resultaat van een spannende en creatieve samenwerking tussen Photowall en Texturae. Achter de geselecteerde behangmotieven staat de Italiaanse ontwerper Marta Lavinina evenals het grafischontwerpduo VZNstudio.

Hoe omschrijft Photowall het zelf? “De inspiratie voor de collectie is afkomstig van de kunstbeweging Fauvisme met zijn vereenvoudigde uitdrukkingen, pure kleuren en de karakteristieke vrijgave van kleur en vorm. De motieven zijn minimalistische interpretaties met een knipoog naar tijdloos art-deco in een modern kleurenschema.”

“We worden begroet door stadssilhouetten en landschappen in harmonieuze kleurenschalen met een focus op de artistieke beleving. De collectie belichaamt Italiaans design en is een smaakvolle combinatie van moderne stijl en functie. Alle behangen kunnen smaakvol worden gecombineerd met een sobere elegantie of in gedurfdere combinaties en passen in alle soorten huizen.”