Na het succes van Rigo Verffabrieks Skylt Original in de parketmarkt komt de verf, lak- en olieproducent nu met een halve liter verpakking van Skylt Original. De nieuwe verpakking in de nieuwe huisstijl van rigo Verffabriek wordt op de vloerenbeurs EFWEX op 13, 14 en 15 maart in Gent gelanceerd.

“Parketteurs in Nederland zijn al jarenlang enthousiast over de Skylt Original onzichtbare lak, en we kregen ook steeds meer vraag van meubelmakers en interieurbouwers naar een kleinverpakking Skylt,” aldus directeur Toon van Westerhoven. “Een halve liter Skylt is precies genoeg voor een tafelblad, of klein meubel, en daarmee hopen we dus in een behoefte te voorzien voor alle liefhebbers van een onbehandeld houten uiterlijk.”

In tegenstelling tot de 1 liter en 4 liter plastic verpakking komt de halve liter Skylt in een blikje, met de verharder in een losse pouch. De knijppouch stelt de verbruiker in staat het tweede component eenvoudig en volledig in het A component te kunnen mengen. Skylt Original werd 15 jaar geleden door de lakmakers van Rigo Verffabriek ontwikkeld om hout en/of kurk zijn onbehandelde uiterlijk te laten behouden, maar ze evengoed te beschermen met een lak. De halve liter Skylt Original is vanaf 12 maart verkrijgbaar bij de groothandel.