RIGO Verffabriek is een Nederlands familiebedrijf dat is opgericht in 1938. Sinds de jaren ’90 ontwikkelen en produceren wij Watergedragen Parketlakken en Parket oliën.

Voor West-Vlaanderen en Antwerpen zijn wij op zoek naar een exclusieve verdeler van onze producten.

In Nederland zijn wij de enige fabrikant die gespecialiseerd is in de productie van parketlak en -olie. Omdat we een middelklein bedrijf zijn en alle expertise in eigen huis hebben, zijn we goed in staat onze klanten met persoonlijk technisch advies ter zijde te staan. In Nederland zijn wij inmiddels een A-merk op het gebied van vloerafwerking met onze productgroepen STEP Watergedragen Parketlakken, SKYLT Onzichtbare lak en ROYL Beschermende olie. Sinds enkele jaren zijn wij actief op de Belgische markt.

Voor West-Vlaanderen en Antwerpen zijn wij op zoek naar een exclusieve verdeler van onze producten. Wij hechten er waarde aan een langdurige, plezierige relatie op te bouwen met onze verdelers, waarbij ook de handelskant uiteraard goed geregeld is.

Heeft u interesse in een exclusief verdelerschap voor uw regio? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op zodat we elkaar kunnen leren kennen. toon@rigoverffabriek.nl (directeur) of chris@rigoverffabriek.nl (manager verkoop). Of ontmoet ons op “Dag van de Afwerking” op stand nummer 144.