Het Belgische woonmerk Roolf Living heeft een nieuwe agent voor Nederland: René Thuijs. Hij gaat dit mooie merk in ons land op de kaart zetten. Roolf Living: “Wij zijn blij dat we vanaf nu samenwerken met Thuijs Furniture Agency.”

“Wij zijn ervan overtuigd dat René’s expertise ons zal helpen bij het verder uitbreiden van onze aanwezigheid bij Nederlandse dealers en bij het versterken van onze positie op de markt. Dankzij Thuijs’ jarenlange ervaring en intensieve kennis van producten, trends en ontwikkelingen binnen deze branche kijken we uit naar nog meer succes in de toekomst. René heeft onder andere Heatsail & Vincent Sheppard in zijn portfolio. Die hebben een plaats gevonden bij verkooppunten waar Roolf al vertegenwoordigd is. Dit betekent dat hij al ervaring heeft in het opbouwen van relaties met deze verkooppunten en bekend is met een effectieve manier van presenteren.”

“Nederland is voor Roolf een markt met veel opportuniteiten; een sterke economie, een open handelsbeleid, een grote modebewuste consumentenmarkt en een gunstige locatie. Daarenboven zijn veel Nederlandse consumenten zijn op zoek naar manieren om de boho chic-stijl te integreren in hun leefomgeving. Nieuwe kansen en de juiste actie stellen Roolf in staat om zich te onderscheiden en om zakelijk succes te bereiken.”