Het team van interieurbouwbedrijf R&R Wood Design uit Diessen heeft 15 jaar lang onder die naam zijn best gedaan om de verwachtingen van hun klanten te overtreffen. Sinds de oprichting door de broers Peter en Jos Reijrink heeft het bedrijf zichzelf flink opgewerkt, waarbij de oude naam en uitstraling de lading niet meer dekten. Het werd dus tijd voor iets nieuws.

Kernwaarden
De nieuwe naam Houters Interieurbouw staat voor een hechte familie van gepassioneerde vakmensen die zichzelf een Houter voelen. Een Houter is namelijk uiterst gemoedelijk, laagdrempelig, flexibel en gedreven om de maatwerkoplossing te bieden die perfect bij de opdrachtgever past. Uniek, van hoge kwaliteit én met klasse. Voor jarenlang plezier en gebruiksgemak. Deze Houters bouwen met elkaar maatwerkinterieurs van enkele meubelstukken tot turn-key totaaloplossingen voor particulier, horeca, retail, kantoor, zorg en onderwijs.

Het Gouden Randje
Voor elke Houter is het een gewoonte geworden om goed naar klanten te luisteren, projecten tot in de puntjes voor te bereiden en veel aandacht te geven aan de afwerking. Hierdoor zorgen zij samen voor interieurs met fraaie details, een optimale indeling, vernuftige handigheidjes en een naadloze integratie met apparatuur. Die zelfopgelegde toegevoegde waarde hebben zij daarom ook een naam gegeven: Het Gouden Randje van Houters.