Alle focus op je voetbalcarrière en optimale service daar omheen. Dat is waar FlowSports naar streeft met en voor de profvoetbalsters en coaches die zij vertegenwoordigen. Aan die service gaat Headlam bijdragen middels een samenwerking met FlowSports.

Vorige week is dit partnership beklonken met het ophangen van de eerste lifestyle-interior gordijnen op het nieuwe kantoor van FlowSports in Oldenzaal, waar Leoni Blokhuis (Managing Director / Women’s Football Executive) de gordijnen in ontvangst nam. De finishing touch, het ophangen van de gordijnen, werd verzorgd door William Bloem, vertegenwoordiger Headlam regio Noord/ Oost Nederland.


FlowSports is een internationaal managementbureau in het vrouwenvoetbal en behartigt de belangen van profvoetbalsters en coaches, waaronder Vivianne Miedema en Shanice van de Sanden. FlowSports is verantwoordelijk voor hun voetbalcontracten en commerciële contracten en biedt daarnaast een hoogwaardige service om de voetbalsters en coaches zoveel mogelijk te ontzorgen. De samenwerking met Headlam is ondersteunend aan die service en bestaat onder andere uit een exclusief advies voor de speelsters bij de keuze in lifestyle-interior gordijnen, binnenzonwering en vloerkleden. Dit traject zal in samenwerking zijn met de lifestyle-interior gordijndealers voor optimale service.

www.flowsports.nl

www.headlam.nl

www.lifestyle-interior.nl