De interieurbranche is weer een nieuw platform voor de (startende) interieur professional rijker, De Interieur Club. De Interieur Club is al sinds begin 2021 bekend van de app Clubhouse waar inmiddels meer dan 800 interieur professionals bij aangesloten zijn. De Interieur Club is een initiatief van interieur professionals Jenny Rood (Red & Bold) en Mark Timo (Studio Mark Timo).

”Iedere maandag is er om 13.30 uur Interieur Talk op Clubhouse gepresenteerd door interieur business coach Jenny Rood (Red & Bold) en interieurontwerper en fotograaf Mark Timo (Studio Mark Timo). Al veel bekende namen zijn te gast geweest. Onder meer interieurontwerper Monique des Bouvrie, oprichter van het merk Zuiver Caroline van Velze, oprichter van Studio Henk Xander Albers, trendforecaster Jan Agelink, Interiorjunkie Elisah Jacobs, kleurexpert Marie-Gon en interieurfotograaf Gertude van den Brink.”

Verder heeft De Interieur Club online workshops en coachingstrajecten ontwikkeld voor de (startende) interieur professional. ”Vanuit verschillende vakgebieden zijn krachten gebundeld zodat interieur professionals een betere start van hun carrière kunnen maken maar ook als ze al ervaring hebben kunnen groeien met hun interieurbedrijf. Bij De Interieur Club worden workshops aangeboden zoals interieurfotografie, Instagram voor je interieurbedrijf en personal branding gericht op de interieur professional. Ook is er een coachingstraject voor de startende interieur professional.”

De Interieur Club is een initiatief van interieur professionals Jenny Rood (Red & Bold) en Mark Timo (Studio Mark Timo). Jenny Rood is Interieur Business coach en helpt interieur professionals om hun beroep beter te kunnen uitvoeren en hun bedrijf te laten groeien.

Jenny heeft jarenlange ervaring in de retailwereld bij onder andere Adidas. ‘Bij interieurvakopleidingen wordt weinig aandacht gegeven aan ondernemen, personal branding of het krijgen van klanten. Zodra de student klaar is en in het werkveld komt is deze niet voorbereid. Dat je creatief bent betekent niet dat je een goede ondernemer bent. Daar help ik deze interieur professionals bij in een online coachingstraject’ aldus Jenny Rood.

Mark Timo is ondernemer, interieurontwerper en fotograaf met jarenlange managementervaring.

Hij heeft gewerkt in de hotellerie in Amsterdam en Brussel waar hij verschillende hotels geopend en verbouwd heeft. Inmiddels is hij eigenaar van een mini-hotel in de Jordaan in Amsterdam en doet hij met Studio Mark Timo interieur- en fotografieprojecten. Mark Timo geeft aan ‘veel creatieve opleidingen zijn niet gericht op de veranderende wereld en de nieuwe generatie. Wij kijken kritisch naar wat wij aanbieden en gaan mee met de tijd. Wij passen ons aanbod aan waar nodig en altijd gericht op de interieur professional’.

Behalve online workshops en coachingstrajecten gaat De Interieur Club ook netwerkborrels, (online) events, masterclasses en podcasts aanbieden om de interieur professional te inspireren, te netwerken en van elkaar te leren.

  Kijk voor het aanbod en mogelijkheden op www.deinterieurclub.com.