‘Speciaal ontworpen om bedrijven te beschermen en ondersteunen na het openen van hun deuren na de langdurige lockdown.’

Als reactie op de aanhoudende COVID-19-crisis lanceert het Britse designmerk Screen With Envy zijn allereerste reeks beschermende scheidingswanden. Oprichtster Sophie Birkert ontwierp en vervaardigde deze gespecialiseerde serie om bedrijven te helpen hun deuren veilig en stijlvol te openen na lockdown.

Het merk, dat bekend staat om zijn assortiment moderne buitenschermen en tuinaccessoires, bevindt zich nu op nieuw terrein als respons op de wereldwijde pandemie. Door de expertise op het gebied van kwaliteitsschermen biedt Screen with Envy bedrijven de mogelijkheid veilig te werken in een post-lockdown maatschappij.

”De scheidingswanden zijn deskundig ontworpen om een veilige eet- of zitruimte te creëren in elk restaurant, kantoor, salon of zaal. Nu het einde van de lockdown hopelijk eindelijk in zicht is, is het voor bedrijven noodzakelijk om vanaf dit moment een veilige omgeving te bieden voor zowel haar werknemers als klanten. De Screen with Envy reeks biedt de perfecte oplossing en zorgt tegelijkertijd voor een mooie toevoeging aan het huidige design.”

De scheidingswanden zijn gemaakt van perspex, dat gemakkelijk kan worden gereinigd en gedesinfecteerd. De panelen zijn ook voorzien van een aluminium frame en poten, waardoor ze de hoogste kwaliteit, sterkte en duurzaamheid bieden. ”De schermen zijn verkrijgbaar in de afmeting 20000 mm x 1200 mm en worden geleverd in verschillende stijlvolle ontwerpen.”