Geberit Innovation Days 2021 Vanuit ‘House of Geberit’: Online dialoog en presentaties over innovaties, design, functionaliteit en techniek Nieuwegein, maart 2021 – Vanuit ‘House of Geberit’ presenteert de marktleider van sanitairproducten op 7 t/m 9 april 2021 haar innovaties voor 2021 en andere relevante onderwerpen voor partners. Ondanks de huidige situatie, waarbij het evenement online moet plaatsvinden, is er een echte beursstand gebouwd, voorzien van de nieuwste producten.

”Op deze manier kunnen de innovaties zo realistisch en praktijkgericht mogelijk worden gepresenteerd. Op een oppervlak van meer dan 300 vierkante meter introduceert Geberit de verschillende nieuwe producten van 2021 en verstrekt uitgebreide informatie over design, functionaliteit en technologie. Alle zakelijke partners van Geberit kunnen zich registreren voor het evenement via www.innovation-days.geberit.nl.

“In het kader van de Innovation Days nodigt Geberit loodgieters, sanitairmonteurs, architecten, interieurontwerpers, adviseurs, aannemers, projectontwikkelaars, retailers, groothandelaren en alle overige geïntereseerde zakelijke relaties uit om deel te nemen aan een zeer bijzondere ervaring,” vertelt Martin Baumüller, Hoofd Marketing en directielid van de Geberit Groep. “Het evenement is te volgen via live streaming vanuit een fysieke stand. Dankzij de mogelijkheid live te chatten tijdens dit digitale evenement kan er ook tussen Geberit deskundigen en klanten persoonlijk gecommuniceerd worden.”

Breed scala aan onderwerpen

Het driedaagse evenement – de Geberit Innovation Days – biedt informatie, kennis en interessante discussies op het gebied van zeven vrij te kiezen onderwerpen. De presentatie van elk afzonderlijk onderwerp duurt ca. 20 tot 25 minuten, waardoor deelnemers deze gesprekken makkelijk kunnen inplannen in hun persoonlijke agenda. De presentaties worden online gestreamd, rechtstreeks vanuit ‘House of Geberit’. De modules bieden in compacte vorm productinformatie en praktische kennis met een gespreksleider en korte video’s en animaties.

Individuele planning

De bezoeker kan de agenda zelf online plannen, afhankelijk van de onderwerpen die voor hem of haar interessant zijn. Een overzicht van de onderwerpen en de tijden van alle modules is te vinden op www.innovation-days.geberit.nl. De gewenste modules zijn eenvoudig te selecteren en aan je persoonlijke agenda toe te voegen door er op te klikken. Ter herinnering aan de geboekte data en tijden wordt een e-mail gestuurd. Op elk gewenst moment, ook achteraf, kunnen er wijzigingen aangebracht worden in de gemaakte selectie. Onderwerpen

De volgende onderwerpen kunnen worden bijgewoond vanuit ‘House of Geberit’.

• “Welcome And News” – Welkom en nieuws: Een compact overzicht van alles wat Geberit in 2021 op de markt brengt.

• “Water Flow” – Waterstroom: Nieuwe Geberit producten op het gebied van leidingsystemen en inbouwreservoirs.

• “Design Freedom” – Designvrijheid: Designinnovaties van Geberit die in de badkamer een ongekende vrijheid bieden voor een individueel ontwerp.

• “Solutions For Your Needs” – Oplossingen op maat: Hoe persoonlijk comfort in de badkamer kan worden verbeterd en hoe er voor extra hygiëne en ruimte gezorgd kan worden.

• “Feel Fresh: AquaClean” – Heerlijk fris: AquaClean: De douchewc’s van Geberit zorgen in elke badkamer voor een fris gevoel – welke douchewc is de juiste keuze voor welke badkamer.

• “Time For Touchless” – Tijd voor touch-free: Bewegingsgevoelige oplossingen van Geberit zorgen voor extra hygiëne in sanitaire voorzieningen.

• “Digital Services” – Digitale diensten: Hoe Geberit zijn partners ondersteunt bij planning, verkoop en installatie met behulp van apps en digitale hulpmiddelen.

Registreer je nu voor de Geberit Innovation Days via: www.innovation-days.geberit.nl.