Op zondag 10 april, maandag 11 april en dinsdag 12 april organiseert Silk-ka, leverancier van kunstbloemen, bomen en planten, de Sensational Days in Hengelo. In de vernieuwde showroom is de vernieuwde collectie te zien.

Bezoekers kunnen onder het genot van een hapje en een drankje, bereid door chefs in het pop-up restaurant, en de klanken van een DJ genieten van deze nieuwe collectie. Alle zintuigen worden dus geprikkeld tijdens deze drie dagen.

Flowers on film!

Welkom op de set van de herfst | winter 2022 collectie! Hier presenteren onze nieuwste zijde bloemen én planten zich voor de flitsende camera. Klaar voor de première van hun leven. Dit seizoen zullen spannende nieuwe kleuren, vormen en materialen uw huis, winkel, hotel, etalage of evenement opfleuren. Maak van deze winter er eentje om nooit te vergeten: leef, inspireer en decoreer alsof er geen morgen is.

De laatste zonnestralen van het jaar verwarmen de wereld en de natuur veranderd langzaam in een prachtig geel en oranje palet. Het leven lacht je toe in Autumn gold.

Laat je verleiden door stijlvolle tinten, zo zacht waardoor je bijna smelt, in Pink sparkles.

In Purple Haze rollen we de paars-blauwe loper uit! maak je klaar voor de entree van onze fluweelzachte en glanzende bloemen in krachtige chique kleuren.

We sluiten het seizoen af met glitters en vuurwerk! Laat je verassen door Evening allure.

De showroom van Silk-ka is aan de Jan Tinbergenstraat 201 in Hengelo.

Openingstijden:

Zondag 10 april 2022 |  10:00 – 20:00 uur

Maandag 11 april 2022 | 09:00 – 20:00 uur

Dinsdag 12 april 2022 | 09:00 – 16:00 uur

Aanmelden voor deze dagen kan via deze link. Bent u nog geen klant bij Silk-ka? Neem dan eerst even contact op (074 2051708).