In oktober 2021 lanceerde Softline al haar nieuwe matrassenlijn: de Meesters collectie. Het afgelopen jaar is hard gewerkt aan een geheel nieuwe boxspringcollectie. Dit heeft geresulteerd in een eigentijdse lijn: de Wadden collectie.

Overzicht en transparantie

Net als bij de matrassenlijn kiest Softline ook bij deze collectie voor ‘overzicht en transparantie’:
3 boxsprings, 6 hoofdborden, 9 potensets. Ceo Frits Treffers: ”Hierdoor voelen verkopers zich snel vertrouwd met de collectie en ervaart de klant geen keuzestress, met als resultaat goede verkoopresultaten én een hoge klanttevredenheid.  De lijn is technisch zodanig opgebouwd, dat 80% van de consumenten zich zal herkennen in het gewenste ligcomfort. Dat is het resultaat van de opbouw van de gehele set in combinatie met het gebruik van A-kwaliteit schuimen en verenpakketten.”

Frits vervolgt enthousiast: ”De prijs – kwaliteit verhouding is bovendien optimaal en concurrerend, met inbegrip van een gezonde ondernemersmarge. Dit moet bijdragen aan een succesvolle én toekomstbestendige relatie tussen Softline en haar dealers.”

Over Softline
Softline is een Nederlands merk, gelanceerd in 1989 en onderdeel van Maxtras B.V. Maxtras voert twee merken: Softline en ClimaComfort. Softline produceert boxsprings, matrassen en toppers van A-kwaliteit grondstoffen en materialen. De distributie vindt plaats via het retailkanaal van speciaalzaken.