Het merk Technogel® staat op een nieuwe locatie in DWI. “Vanaf nu staan we op een vaste locatie en centraal in de hall op de 2e verdieping om onze dealers te ontvangen”, aldus Jürgen Swinnen die de foto ook heeft genomen.

“Dit is een open, lichte ruimte die toelaat om de focus te leggen op de performance van Technogel®. Nog steeds het enige matras ter wereld met bewezen impact op slaap. Uit studies blijkt dat gebruikers sneller inslapen, gemiddeld 33 procent sneller en tot 45 procent meer diepe slaap genereren. We willen met deze showroom dicht bij onze klanten zijn, centraal in het land en zo uiteraard ook tijdens de Woonindustrie dagen. Tijdens deze voorjaarsbeurs tonen we naast ons complete matrascollectie ook de complete kussencollectie.”

Swinnen vervolgt: “Met Convexo voegen we bij Technogel® een nieuw kussen toe aan de Original collectie. Dit kussen is ergonomisch ontworpen en bevat 30 procent meer gel in de halszone. We tonen ook de LAB kussens met het speciale CPAP kussen om mensen die met het befaamde CPAP toestel slapen ook het passende hoofdkussen te kunnen bieden. Daarnaast introduceren we een passende, dunne boxspring om de Technogel® collectie te combineren. Op de beurs kan je het model Veneto zowel in vlakke als elektrisch verstelbare uitvoering bekijken. En tenslotte tonen we het Original bedkader met aangepaste lat – schotelbodems.”

Bezoek de stand vandaag, morgen en volgende week tijdens de Vakdagen in De Woonindustrie!