Nadat medeoprichters Maarten Kop en Jaap Witte in 2022 afscheid namen van het bestuur, nemen hun organisaties Berg & Berg Retail en TMC Wonen nu ook afscheid van de Binnenhuisadviseurs. Hiermee is er ruimte gekomen voor nieuwe leden in de Binnenhuisadviseurs, naar eigen zeggen de nummer één samenwerkingsorganisatie voor interieurspecialisten.

“De Binnenhuisadviseurs biedt haar leden een compleet marketingconcept, een private label en intensieve samenwerking met A-merk kernleveranciers. De groep is er door en voor ondernemers.”

“In 2022 heeft er een bestuurswissel plaatsgevonden en is de koers aangescherpt. Vanaf 2024 worden de winkels nog beter ontzorgd op marketinggebied, waarbij de marketingactiviteiten specifieker worden ingezet. Er is daarom gekozen voor een verdeling in Excellent, Premium en Select Binnenhuisadviseurs. Deze diversiteit in samenwerking maakt toetreding tot De Binnenhuisadviseurs laagdrempelig”, aldus de organisatie.

De groep – opgericht in 1994 − is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot het meest vooraanstaande samenwerkingscollectief op het gebied van vloer-, raam- en wandproducten. De winkels opereren zelfstandig en profiteren samen van een slim marketingplan. De focus ligt op het uitdragen van de lokale winkel. Door middel van meerdere commissies zijn leden actief betrokken bij de groep. Iedereen kan zijn eigen specialisme inzetten, waardoor het beleid en de collecties samengesteld worden door en voor ondernemers.

“Het afscheid van Berg & Berg en TMC Wonen betekent dat er ruimte is voor nieuwe leden in de Randstad en Zeeland. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met de Binnenhuisadviseurs.”