Opvallend nieuws in beurzenland: Business Developer Marc Chardonnens gaat m.i.v 1 juli het team van De Woonindustrie versterken in de rol van ‘Sales Project Manager New Business’. Marc Chardonnens is vooral bekend van de beurs TrendZ (nu georganiseerd door Easyfairs, voorheen Evenementenhal) en heeft een groot netwerk binnen de home, gift en gardenbranche. En niet onbelangrijk: de gunfactor bij een groot aantal home deco bedrijven. Andere leden van het team zijn o.a centrum manager Jan Hogenkamp, Chantal Gorseling, nauw betrokken bij o.a Dutch Design Dock en de teruggekeerde Sales Event Manager Fabiene Stuart.

Tot begin 2018 was Marc Chardonnens jarenlang verantwoordelijk voor de beurs Trendz in Gorinchem. Nu gaat hij aan de slag voor de concurrent in Nieuwegein omdat hij zegt te geloven in de mogelijkheden en ambities van het centrum, dat eigendom is van de ambitieuze vastgoedontwikkelaars Edwin Loeff en Gertjan van de Wal. Marc: “Vanuit mijn netwerk ving ik afgelopen periode regelmatig op dat door veranderingen binnen retail er behoefte is aan een centrale plek in Nederland waar alles onder één dak wordt aangeboden Steeds vaker passen winkels hun assortiment aan door verschillende productsegmenten naast elkaar te presenteren. Door de samenwerking tussen DWI en Spotlight (o.a Jurgen Pietersen) is er een one-stop shopevent tot stand gekomen voor de retailer. De markt heeft behoefte aan een betaalbaar platform om zich te kunnen presenteren aan retail Nederland. Door de samenwerking wordt het centrum voor de vakhandel de meest aantrekkelijke en inspirerende plek in Nederland. De visie van DWI sluit aan de op de behoefte in de markt en daar wil ik graag onderdeel van uitmaken.”

De persverklaring van de Woonindustrie luidt verder: ”DWI (De Woonindustrie) in Nieuwegein is hét inspiratie- en inkoopplatform voor de woonbranche in Nederland. DWI is voor- en achter de schermen volop bezig om haar identiteit en onderscheidingskracht bij te zetten en opnieuw vorm te geven. Hiermee wordt het platform nog aantrekkelijker voor huidige en toekomstige exposanten. Om onze ambities te realiseren wordt Marc Chardonnens aan het team van DWI toegevoegd. Door zijn komst wordt de in 2018 gestarte samenwerking tussen Spotlight en DWI nog sterker. Spotlight is het vakevent voor branches als Home & Living, Koken, Gedekte tafel, Design artikelen, Lifestyle en Woonaccessoires, en wordt twee keer per jaar georganiseerd in de DWI Beursfabriek te Nieuwegein.”

”Wij zien enorme potentie in de dynamiek van kruisbestuivingen tussen sectoren als Smart home technology, Meubels en Woninginrichters en gaan ons daar in de komende periode ook op focussen. Tevens wil DWI te allen tijde laagdrempelig zijn voor haar exposanten en bezoekers door zich gastvrij op te stellen en toegankelijk te zijn door haar centrale ligging, gratis toegang en ruime parkeergelegenheid.”

Wat Marc nou precies gaat doen? En de visie van eigenaar Edwin Loeff? Binnenkort leest u in onze magazines, exclusief, alles over de plannen die er zijn in Nieuwegein.

ONTDEK DE MOGELIJKHEDEN EN BEZOEK DE DWI INLOOPDAG OP WO 3 JULI

…………………………………………………………………

Ook geïnteresseerd in de mogelijkheden die DWI en Spotlight bieden? Op woensdag 3 juli organiseren Spotlight en DWI een inloopdag om potentiële vaste en tijdelijke exposanten kennis te laten maken met onze events, locatie en organisatoren. Aanmelden voor het event Spotlight kan via: www.spotlight-event.nl.