Het Nederlands-Australische ontwerpersduo Truly Truly gaat de inrichting van Das Haus verzorgen tijdens de imm Keulen in 2019. Deze ruimte van 180 vierkante meter wordt ieder jaar door een andere ontwerper ingericht, waardoor de sfeer uiteen kan lopen van volgepropt tot minimalistisch en van herkenbaar met een knipoog tot experimenteel.

Truly Truly over wat zij van plan zijn: “Wij gaan uit van een totaal nieuw idee van wat wonen inhoudt om zo de bestaande gedachten overhoop te halen. Ons ontwerp wordt vervreemdend en uitnodigend tegelijk. Een balans tussen abstractie en warmte.” Kate en Joel Booy (allebei geboren in 1981) vormen het duo en kennen elkaar van de graphic designopleiding in Brisbane. Joel studeerde ook nog af aan de Design Academy in Eindhoven. Sinds 2014 werken ze samen als Truly Truly vanuit hun huidige thuisbasis Rotterdam. Ze werkten tot nu toe, onder andere, voor IKEA, Tacchini Italia en Dexter. Op de foto van het Textielmuseum in Tilburg ziet u het duo aan het werk tijdens een project in het museum.

“Studio Truly Truly is jong, internationaal en multidisciplinair. Precies wat we zochten voor Das Haus. Ik verwacht echt dat ze de boel op zijn kop gaan zetten”, aldus Dick Spierenburg, Creative Director van imm Keulen. Das Haus staat in hal 3.1 en de ontwerpers verzorgen de totale inrichting van het project, dat sinds 2012 deel uitmaakt van de beurs.