Wij ontvingen een droevig bericht van Sen en Marco van Rees.

Henk van Rees, bekend van Meubelfabriek C. van Rees en Zn. en de winkel Star Stijlmeubelen uit Voorburg, is op 3 december jl. overleden. Hij is 78 jaar geworden. De laatste jaren werd Henk helaas in toenemende mate geplaagd door gezondheidsproblemen.

De door velen geliefde Henk stond bekend als een zeer markante meubelman en is, ook nadat hij het wat rustiger aan ging doen, altijd betrokken gebleven bij het meubelbedrijf van ‘zijn jongens’. In De Woonindustrie in Nieuwegein, toen nog het HTC, bewoonde Van Rees Meubelen jarenlang een vaste stand.

Als Henk, -de laatste jaren kwam hij ‘alleen nog maar even kijken hoe de stand er bij stond’-, aanwezig was, vond ik het altijd erg leuk om met hem bij te praten. Hij was altijd zeer begaan met zijn zonen en kon zich hardop zorgen maken over de taaier wordende handel. We praatten over de meubelbranche, waar hij zeer boeiende een haarfijne analyses van kon geven.  Ditzelfde deed hij, als oud-voetballer van het eerste elftal van sv Voorburg, net zo gemakkelijk over het reilen en zeilen bij ADO Den Haag.

Namens Interior Business Magazine wil ik de gehele familie van Rees zeer veel sterkte wensen bij het dragen van dit enorme verlies.

Richard van der Hak

Uitgever Interior Business Magazine

 

Rouwkaart

Henk zoals de meesten hem zich zullen herinneren, zoals altijd pal achter zijn jongens.