Het Belgische Triplaco zal met de merken Print Acoustics en Woodcoustics te zien zijn tijdens de beurs Houtpro+ in Den Bosch volgende week. In Hal 6 op stand 6128 worden de bezoekers door het bedrijf van harte welkom geheten.

De interieurbouwer en schrijnwerker beoogt maximale tevredenheid van opdrachtgever en ontwerper met zo efficiënt mogelijk ingezette middelen. “In veel grotere projecten moet de akoestiek (nagalmtijd) in bepaalde ruimtes aangepakt worden. De klant en ontwerper rekent meer en meer ook op de professionele uitvoerder om de past passende oplossing aan te brengen. Print Acoustics – Woodcoustics is hiervoor een meerwaarde leverancier dankzij een ruim assortiment akoestische panelen die speciaal voor onze professionele klant op maat gemaakt worden en met bijbehorende labo attesten voor absorptie.”

“Naast onze wandpanelen leveren we immers ook volledig plaatsklare akoestische kastdeurfronten. Deze integreert de klant probleemloos in een maatmeubel en corrigeert op originele wijze een slechte  (lange) nagalmtijd. Onze akoestisch specialist in Nederland is Dre de Bruijn 06 15 19 71 53. Hij verwelkomt u graag op onze stand 6128 in Hall 6 en begeleidt u graag technisch en commercieel voor uw uitdagende projecten akoestiek met ruime keus produkten in Fineer, HPL of massief latten.”