Mobitec is op zoek naar een:

Sales Manager Benelux & Export

Missie

Binnen onze internationale salesafdeling bent u verantwoordelijk voor een team van vier verkopers (Benelux). Ook hebt u de supervisie over de onafhankelijke vertegenwoordigers in Noorwegen, Polen en Spanje. U rapporteert rechtstreeks aan de salesdirectie in Eupen.

Belangrijkste taken

U bent hét aanspreekpunt voor de salesmedewerkers. U helpt hen om hun doelen samen te bereiken: begeleiden, verzamelen, motiveren…
U vertaalt de Mobitec-strategie in een verkoopactieplan in lijn met het merk, en u zorgt voor de opvolging en uitvoering ervan.
U ondersteunt uw teamleden bij het prospecteren en opvolgen van contacten om zo de contractactiviteit (Horeca, Care, Office) te stimuleren.
U biedt, indien nodig, ondersteuning aan uw teamleden met betrekking tot klanten.
U bent regelmatig aanwezig op het terrein om zo informatie over afzetmarkten, producten, klanten, concurrenten, leveranciers, diensten… te verzamelen en terug te koppelen aan de salesafdeling.
U vertegenwoordigt het Benelux-team en de exportvertegenwoordigers bij interne afdelingen.

Profiel

Master in management/verkoop/marketing.
Ervaring in teammanagement is essentieel. U bent een echte teamspeler.
U spreekt vloeiend Frans, Nederlands en Engels om uw teams te managen, net als de verschillende afzetmarkten en de communicatie met het hoofdkantoor. Duits is een pluspunt.
U deelt de Mobitec-waarden Continuïteit, Respect, Originaliteit, Familie & Vertrouwen om samen momenten van wellbeing te creëren.
U beschikt over commerciële skills zoals uitstraling, sociale vaardigheden, onderhandelingstechnieken, actief kunnen luisteren… alsook organisatorische en communicatieve capaciteiten zoals zelfvertrouwen, doorzettingsvermogen, stressbestendigheid, prioriteitenbeheer…
Beheersing van en affiniteit met IT-tools (Office suite, CRM, analytische monitoring, enz.)
U bent bereid om te reizen binnen Europa.
Affiniteit en ervaring op vlak van architectuur, bouw, binnenhuisinrichting is een echte troef

Aanbod

Een voltijds contract van onbepaalde duur met een competitief salarispakket in verhouding tot uw vaardigheden en ervaring in een aangename werkomgeving.
Een verantwoordelijke functie met veel sociaal contact waarbij we nieuwe ideeën steeds stimuleren.
U komt terecht in een gezond bedrijf met sterke menselijke waarden.
Is uw belangstelling getriggerd? Dan kijken we uit naar uw sollicitatie. Stuur deze naar jobs@mobitec.be.

Vragen?

Contacteer Laureline Renson – 087/59.69.21.

Meer info: https://www.mobitec.be/