Bij de bekendmaking van de finalisten van de Ondernemersverkiezing Noord-Holland 2022 is Bedaffair uit Heemstede één van de 10 genomineerden binnen categorie MKB Klein. Dat betekent dat het bedrijf in de race is voor de titel ‘Beste onderneming van Noord-Holland’.

“Al 30 jaar kiezen wij voor impact boven profit. Onze lokaal handgemaakte natuurlijke matrassen zijn duurzaam in teelt, productie, gebruik én in de afvalfase.”, zegt Marjolein Vaders Foto hieronder), eigenaar van Bedaffair, de grootste duurzame woon- & beddenwinkel in de Benelux. “Comfortabel wonen en slapen, betaalbare ambachtelijke kwaliteit, vrij van schadelijke stoffen en plastics, dat is onze expertise sinds 1994.” Op de foto bovenaan staat Arend Vaders, ambachtelijk beddenmaker en mede-eigenaar van Bedaffair.

Op woensdag 25 mei 2022 vindt de finale plaats in Stadschouwburg Philharmonie te Haarlem. Het is voor de Ondernemersverkiezing Noord-Holland een jubileumjaar, zij vieren de 15de editie. Bij de Ondernemersverkiezing Noord-Holland worden MKB bedrijven beoordeeld op impact voor de branche en samenleving, duurzaam ondernemen, sociaal ondernemen, gerealiseerde omzet en impact coronacrisis.

Het retailbedrijf is tijdens de coronacrisis 4 maanden volledig gesloten geweest tijdens de lockdowns. Desondanks heeft Bedaffair een succesvol jaar achter de rug. Succes dat niet vanzelfsprekend is en onder druk is komen te staan door onverwachte gebeurtenissen zoals de ingrijpende coronacrisis. “De nominatie voor beste onderneming van Noord-Holland is voor ons een aanleiding om eens stil te staan bij de inzet onze medewerkers, onze partners en onszelf. We zijn trots op deze nominatie en dankbaar voor de verkregen waardering van de jury.”, aldus Vaders. Op de foto hierboven ziet u hoe de trofee voor de beste onderneming van Noord-Holland er uit ziet.