D T P  I N T E R I O R S  Z O E K T  E E N  S A L E S  R E P R E S E N TAT I V E

Ben jij ondernemend van aard, heb je de drive om te scoren en zie jij overal een verkoopkans? Heb je daarnaast affiniteit met de woonbranche en ben jij een ‘ondernemer binnen een onderneming’? Dan is dit jouw nieuwe uitdaging!

Wat ga je doen? Als Sales Representative ontwikkel je succesvolle klantrelaties door het op bouwen en onderhouden van je eigen klantportfolio. Je bent telefonisch, via whatsapp of per e-mail beschikbaar als eerste aanspreekpunt voor jouw klanten. Je geeft product informatie en adviezen over de collectie en werkt deze uit in offertes.

Wat heb je in huis? Je beschikt over een echte winnaarsmentaliteit, bent ambitieus en gefocust. Vanwege je dynamische persoonlijkheid en positieve kijk op het leven ben je sterk in verkoop, aangevuld met sterke onderhandelings vaardigheden. Vanzelfsprekend ben je commercieel ingesteld, klantgericht en flexibel.

Wat bieden wij jou? Wij bieden je een marktconform salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Je gaat onderdeel uitmaken van een innovatief, ambitieus en sterk groeiend bedrijf. Het hoofdkantoor is gevestigd in Mijdrecht en de 1000 m2 showroom in De Woonindustrie in Nieuwegein.

INTERESSE?

STUUR JE CV + MOTIVATIEBRIEF NAAR PETRA HOOGENDIJK: P.HOOGENDIJK@DTPINTERIORS.NL

MEER INFO OP WWW.DTPINTERIORS.NL/I/VACATURES