‘De exposanten zijn er klaar voor! U ook?’

De afgelopen weken heeft  u een heleboel productnieuws van en interviews met exposanten uit De Woonindustrie in onze media (online en in onze magazines) kunnen lezen. Want, de Vakdagen komen er weer aan! De data zijn weliswaar een aantal keren gewijzigd, maar de exposanten waren er vanaf het eerste moment al klaar voor. De nieuwste noviteiten en stands zijn al tijden gereed om u te ontvangen. En lukt het niet te komen op de vakdagen? Een afspraak maken met leveranciers in het centrum kan altijd en op de Marketdays (maandagen) is het centrum altijd geopend.

De exposanten zijn er al een tijdje klaar voor, de noviteiten staan weer in mooie presentaties opgesteld in de stands. Sommige exposanten hebben hun stands enorm uitgebreid en compleet vernieuwd.

Mobitec

De Woonindustrie is veilig te bezoeken, zegt Jan Hogenkamp: “Wij maken ook deze keer weer gebruik van timeslots, waarbij per timeslot een maximaal aantal bezoekers wordt aangehouden. Er is uitsluitend toegang voor vakbezoekers, géén consumentendag. De interieurprofessionaldag blijft wel staan.”

Spectaculair zijn de verbouwde stands. DTP is  hier trendsetter in geweest. Inmiddels hebben ook o.a Cartel Living, Interstar / Havee, BKS, Haans en Passe Partout spectaculair verbouwde stands. En dan bedoelen we: spectaculair. Stond het aanbod in Nieuwegein er eerder zo mooi bij? Wij betwijfelen het. Naast vaste waarden als, we noemen maar een aantal grootmachten, Mobitec, Roewa, Skalma, Bree’s New World, Nix Design, Maxfurn en Meubelfabriek De Toekomst zijn er een aantal sterke nieuwe exposanten te vinden op De Woonindustrie.

NIEUWE EXPOSANTEN

Nieuwe (internationale)  exposanten, u heeft uitgebreid over deze bedrijven kunnen lezen op Interior Business Magazine Online of in de magazine Interior Business en bedding Business Magazine  (denk bijvoorbeeld aan het uitgebreide interview met Marnix Magdelijns van ADA) zijn:

– ADA
– TENZO
– DEZ (De Eiken Zetel)
– DESIGN LINES met verschillende merken

– Skovby
– Incanto/ Digio
– Italia Living
– 3C Gruppe
– Q-Boxx (Red Corner Beds)
– RUF Betten
– Brut
– LOOP Carpets

Tenzo uit Zweden

 

 

Havee op zijn Mondriaans

Skovby

Italiaanse spanning bij PMP

 

REGISTREREN

U kunt zich voor de vakdagen registreren op de website van De Woonindustrie. Klik hier.

DE BEDDENAFDELING EN VAKBEURS SLAPEN
Zoals u ziet zijn er ook nieuwe exposanten voor de beddenafdeling. Laten we eerlijk zijn, de laatste vakdagen werden de beddenafdeling en Vakbeurs Slapen door de beddenbranche niet best bezocht. Lag dat aan corona? Aan de drukte die er was in de winkels? Of aan iets anders? De branche opteert al jaren om ‘1’ grote slapenbeurs, geen versnippering meer. En alhoewel die versnippering er nog steeds is, is deze niet meer zo groot. In De Woonindustrie vond je de afgelopen vakdagen in september namelijk meer dan 30 beddenmerken bij elkaar. En de komende editie komen er dus zelfs nog merken bij. Dan moet je daar als slaapprofessional of gemengde woonwinkel toch bij zijn?

Uiteindelijk gaat het om de nieuwe producten die er te zien zijn en het netwerken met de leveranciers en vakcollega’s. Ga ze dus bezoeken, die De Vakdagen in De Woonindustrie!

De data van de voorjaarsvakdagen zijn:

Maandag 12 april 10:00 – 18:00 uur
Dinsdag 13 april 10:00 – 18:00 uur

Zondag 18 april 10:00 – 17:00 uur
Maandag 19 april 10:00 – 20:00 uur
Dinsdag 20 april 10:00 – 18:00 uur

Op dinsdag 20 april vindt de Interieurprofessionaldag plaats. 

U kunt zich voor de vakdagen registreren op de website van De Woonindustrie. Klik hier.

Interstar

Film nieuwe stand Passe Partout in Nieuwegein