Van Waay Interieurs uit Benthuizen neemt Gasse Wonen uit Mijdrecht over. Anne Gasse draagt na 27 jaar zelfstandig ondernemen het stokje over aan Corné van Waay. Gasse Wonen heeft een Rolf Benz Experience Center en voert daarnaast merken als Leolux, Bert Plantagie en De Millenerpoort.

Corné van Waay over de overname: “Anne en ik kennen elkaar al een jaar of 17 vanuit een discussieclub bij INretail. Ook toen we later in verschillende clubjes bij INretail zaten is het contact gebleven. Onze winkels zitten ook maar ongeveer 35 kilometer van elkaar vandaan. Ik heb het altijd een mooie winkel gevonden. Het Rolf Benz Experience Center is ook een van de grotere in de Benelux.”

“Ik ken de merken die in de winkel staan ook goed. De regio Mijdrecht is een mooie regio met slechts nog maar weinig woonwinkels. De vergrijzing in onze branche en het gebrek aan opvolging zorgt helaas voor het verdwijnen van veel winkels. Toen Anne me benaderde met het idee om de winkel over te nemen was ik meteen enthousiast. Ik zie het als een mooie aanvulling op onze winkel in Benthuizen. Ik ben vader van zes kinderen, dus ook voor de toekomstige vijfde generatie Van Waay biedt deze winkel mogelijkheden.”

“Het DNA van beide bedrijven is hetzelfde, de manier waarop Anne en ik met onze teams omgaan is ook hetzelfde. We passen goed bij elkaar. Ik vond het heel mooi toen ik haar hoorde zeggen dat ik de gedroomde kandidaat was voor een overname.” Op de foto hierboven staat Corné naast Anne.