De aandacht voor circulair inrichten groeit enorm. Met het dit jaar in gebruik genomen Circulair Centrum van 10.000 m2, de duurzame productielocaties in Emmen en Hoogeveen, het GreenField als circulaire proeftuin voor biomaterialen, de Fair Furniture Academy als kennisinstelling én de aanstelling van Arnoud van Spijk als business unit manager circulaire markt, is Vepa naar eigen zeggen ‘helemaal klaar voor een duurzame toekomst’.

Business unit manager circulaire markt
Om de ontwikkelingen in de markt en de eigen ambities te realiseren, komt een oude bekende Vepa versterken. Sinds 1 juni is Arnoud van Spijk namelijk als business unit manager circulaire markt bij Vepa in dienst getreden. Arnoud begon in 2008 met zijn facilitaire achtergrond als key-accountmanager bij Vepa. Hij groeide binnen de Fair Furniture Group (waar Vepa onderdeel van is) al snel door naar een directiefunctie. Sinds 2012 was hij directeur van Eromesmarko. Na een korte uitstap buiten de branche kruipt het bloed waar het niet gaan kan en keert Arnoud terug bij Vepa om leiding te geven aan de sterk groeiende business unit circulaire markt.

Door zijn kennis van Vepa, de Fair Furniture Group en zijn ervaring met inrichtingsprojecten, is Arnoud de gedroomde kandidaat als business unit manager voor deze belangrijke en sterk groeiende tak binnen het bedrijf. Arnoud van Spijk: “Het voelt goed om weer thuis te zijn. De Fair Furniture Group wil zowel een duurzame, als ook een sociale koploper zijn. En daarin gaan ze ver. Er wordt niet altijd voor de makkelijkste weg of de snelste, meest winstgevende oplossing gekozen. Ze kiezen bewust, verstandig en bovenal fair voor de mens en aarde. Die visie sluit perfect aan bij mezelf en hoe ik zelf in het leven sta. Daarom kijk ik uit naar alle circulaire projecten die eraan komen.”

Vele grote ondernemingen, instellingen en overheden vinden inmiddels hun weg naar
Vepa. Met deze nieuwe ontwikkelingen is het bedrijf ervan overtuigd klaar te zijn voor de toekomst en klanten nog beter geholpen kunnen worden met hun circulaire inrichtingen.