Vandaag opent Royal Delft de deuren van de Brandstore in het centrum van Delft op de Markt 62-64. Een tweede winkellocatie midden in het centrum van Delft, de stad waar Royal Delft onlosmakelijk mee verbonden is. In de winkel is een selectie van producten uit recente collecties verkrijgbaar, zoals Proud Mary, Schiffmacher Royal Blue Tattoo, BlueD1653, nijntje en Goldie Tiles. Daarnaast kunnen klanten in deze winkel ook terecht voor iconische handgeschilderde objecten.

Het karakter van het oude pand in combinatie met het stijlvolle interieurontwerp waarin de klassieke én moderne Delfts Blauwe items prachtig uitkomen, biedt klanten een complete en unieke Royal Delft ervaring.  Een bezoekje waard voor zowel de Nederlandse klanten als de buitenlandse toeristen.

De winkel op de Markt is complementair aan de Flagshipstore en het Royal Delft Museum aan de Rotterdamseweg. Door een tweede locatie te openen midden in het centrum van de stad, verhoogt Royal Delft de bereikbaarheid van haar producten. Met name voor de toerist die uitsluitend een kort bezoek brengt aan het centrum van de stad, is de winkel op de markt de perfecte locatie.

‘We zijn ontzettend blij met onze Brandstore in dit prachtige pand in het centrum van Delft. Het doel van deze winkel is om klanten een bijzondere en exclusieve ervaring te bieden tijdens hun bezoek aan het centrum van Delft. We kijken er dan ook enorm naar uit om de eerste reacties te mogen ontvangen’, aldus Henk Schouten CEO van Royal Delft.

Royal Delft is dé toonaangevende producent van handgemaakt Delfts Blauw aardewerk en maakt al jaren trend overstijgende iconen. Naast de karakteristieke handgeschilderde collecties onderscheidt Royal Delft zich met bijzondere Dutch Design collecties en samenwerkingen met bekende designers en merken. Vanaf vandaag is een selectie van producten uit deze collecties ook te verkrijgen op de Markt in Delft. Naast de collecties van Royal Delft zal er in de winkel ook ruimte zijn voor productlanceringen en andere evenementen. Royal Delft zal de winkel op de Markt thematisch inrichten om zo hun bezoekers continue te kunnen verrassen.

Vanwege de vakantie opent de Brandstore vandaag haar deuren in de vorm van een soft opening. Tijdens de soft opening worden de klanten hartelijk ontvangen met een kleine attentie en kijken we uit naar de eerste reacties op onze nieuwe locatie. Begin september wordt de Brandstore officieel geopend.