Hoe bereik jij nóg meer mensen met jouw webshop? Hoe betrek je je klanten nóg beter bij je merk? En hoe zet je bedreigingen om in kansen? Het zijn vragen waar je het antwoord niet zelf voor hoeft te verzinnen. Honderden collega’s kregen al eens te maken met deze – en talloze andere – vragen. Tijdens de Webwinkel Vakdagen delen zij hun ervaringen met jou.

Wat zijn de Webwinkel Vakdagen? De Webwinkel Vakdagen zijn dé ontmoetingsplek voor de gehele e-commerce-branche. Je vindt er inspiratie over online marketing, payment, CRO, data, groeistrategieën en nog veel meer. Praat met en luister naar inspirerende sprekers en interessante exposanten als Amazon, bol.com en Marktplaats.

– 250 exposanten
– 200 lezingen en keynotes
– 13.000 bezoekers

De Webwinkel Vakdagen is the place to be voor iedereen die online wil groeien. Kom op 29 en 30 juni gratis langs in Jaarbeurs Utrecht.

Aaanmelden: tracking.webwinkelvakdagen.nl/nl/de-beurs/aanmelden-bezoekers?utm_source=copernica&utm_medium=email&utm_campaign=bezoek&utm_content=WWV22-Juni-14062022-pot-bezoekers-1-BDE-nooit-bezocht-en-meer-dan-1-jaar-geleden-of-nooi-WWV&cctw=AQAECBAABQkNgQ2X9N78zsch3Mg