Op 13 juni 2022 is Nob Ruijgrok overleden. Nob Ruijgrok was de compagnon van Piet Hein Eek. In een mooi Im Memoriam herdenkt Piet Hein zijn goede vriend. Wij wensen familie en vrienden alle sterkte met dit grote verlies.

”Ik studeerde met Nob aan de Academie voor IndustriĆ«le Vormgeving in Eindhoven en in de vakanties verdienden we geld bij met huizen opknappen en schilderen. We ontdekten dat we samen onuitputtelijk waren. Toen ik mijn bedrijf oprichtte, vroeg ik aan Nob om samen een product op de markt te brengen.

Omdat we zo goed met elkaar konden werken en ervan genoten, ondanks het uitblijven van inkomsten, vonden we het een goed idee om Eek & Ruijgrok op te richten, waar we tot 2015 samenwerkten.

Nob was mijn vriend en compagnon. Toen we begonnen waren we uit hetzelfde hout gesneden en in de ruim dertig jaar daarna zijn we met elkaar vergroeid. Ik koester Nob en zal hem bij me houden.

Mijn gedachten en liefde zijn ook bij Laura, Sammy, Jim en familie.”

Piet Hein Eek

 

Piet Hein Eek zal op vrijdag 17 juni de hele dag gesloten zijn.