In de eerste helft van maart 2021, wordt de ombouw van 3 Multimate’s naar Hubo afgerond. Na afronding van de ombouw bij Multimate’s Edam, Heerde en Kapelle, volgen in de tweede helft van maart én april in totaal nog 9 Multimate’s.

Multimate Edam
De bouwmarkt van de familie Everaars is gespecialiseerd in houtbewerking. Met een computergestuurde CNC frees én een zaagmachine, is de werkplaats uitermate geschikt voor specialistische houtbewerking. In 2010 verhuisde de winkel van een te klein geworden pand, naar het huidige pand op de Expeditiestraat nr. 2 in Edam. Nu was het tijd voor een grootschalige ombouw. Op 4 maart a.s. wordt de ombouw naar de Hubo huisstijl afgerond en gaat de winkel verder als Hubo Edam.

Multimate Heerde
Ondernemer Jaap van Olst runt samen met zijn vrouw en zoon de winkel in Heerde. Op 11 maart a.s. wordt de ombouw naar Hubo afgerond en gaan ze officieel verder onder de Hubo formule. Met een oppervlakte van ca. 2.200 m2 is het een van de grotere Hubo’s die ons land telt.  De winkel wordt voorzien van een maatwerkplein met kasten, binnen- en buitenzonwering, vloeren en deuren. Dit echte familiebedrijf exploiteert daarnaast ook een drive-in voor ZZP klusbedrijven en 3 webshops.

Multimate Kapelle
Op 4 maart a.s. kunnen de ondernemers, en tevens broers, Van Maris weer even op adem komen. De broers hebben zelf hard meegewerkt aan de ombouw van hun winkel naar de Hubo huisstijl. Er is visueel veel veranderd, maar uiteraard zijn de hoge mate van service en hun specialisatie in hout en plaatmateriaal ongewijzigd gebleven.

Over Hubo
Met ruim 200 winkels, vakmensen, montage aan huis en een lokale webshop is Hubo één van de grootste en meest ervaren spelers in de doe-het-zelf branche in Nederland. De belofte ‘Hubo helpt’ richt zich op een toekomst waarin de klant niet altijd de tijd én kennis heeft om het zelf te doen. Hubo is er om een helpende hand toe te steken: doe het zelf, doe het samen of laat het doen.

DGN retail B.V.
DGN is de grootste retail-serviceorganisatie voor de zelfstandig doe-het-zelf ondernemer in Nederland. Sinds 2014 is DGN, met zijn formules Hubo, Multimate en Decorette, onderdeel van Euretco.

Over Euretco B.V.
Euretco is de grootste retail-serviceorganisatie in Nederland, die samenwerkt met zo’n 1.500 ondernemers en franchisenemers. In totaal exploiteren zij bijna 2.750 winkels in de branches wonen, mode, sport, doe-het-zelf en media. De gezamenlijke consumentenomzet bedraagt € 2,3 miljard. De kernactiviteiten van Euretco zijn: retailservices, franchise, groothandel en financiële dienstverlening aan zelfstandig ondernemers. Tot bekende winkelformules en vloerconcepten behoren onder andere Intersport, Runnersworld, The Athlete’s Foot, Libris, Blz, Hubo, Multimate, Decorette, Vivante, Binnen, Slaapkenner en Topform. De zelfstandigheid en maximale ondersteuning van de ondernemer staan centraal in de relatie. Ondernemers profiteren naar eigen inzicht van inkoopvoordeel, regelmatige kennisuitwisseling en verkoopsamenwerking. Met zo’n 310 medewerkers staat Euretco dagelijks voor hen klaar. Euretco is onderdeel van de EK/servicegroup, een Europese coöperatie met 2.100 zelfstandige retailers in de branches woonaccessoires, speelgoed, luxe huishoudelijke artikelen, witgoed en kantoorartikelen.