Wieke van Dijk is per 1 december 2023 aangesteld als Marketing & Communications Manager van bedden- en matrassenmerk Auping. Ze is onder andere verantwoordelijk voor het initiëren en uitvoeren van de integrale marketing-, PR- en communicatiestrategie van het Nederlandse merk.

Van Dijk heeft ruime ervaring op het gebied van marketing en communicatie. Voordat ze bij Auping aan de slag ging, was ze Senior Campaign Manager bij Albert Heijn en manager van het Allerhande-platform. In de jaren ervoor was ze Head of Marketing & Communication bij Dirk van den Broek en werkte ze als Creative Director bij communicatie- en contentmarketingbureau MPG.

Dijana Husedinovic, CMO van Auping, is verheugd met de komst van Van Dijk: “Auping is koploper in de circulaire transformatie van de matrassenmarkt; een spannend en uitdagend concurrentieveld. Samen met het team maken we Auping toekomstbestendig. Wieke kan hier met haar brede retailervaring, analytische blik en creativiteit een waardevolle bijdrage aan leveren.”

Van Dijk deelt haar enthousiasme: “Ik ben erg trots om deel te mogen zijn van een bedrijf dat zich inzet voor toekomstige generaties. Ik kijk er daarom naar uit om samen met Jan-Joost Bosman (CEO), Dijana en de rest van het Auping-team invulling te geven aan de strategie van dit prachtige merk.”