John van Zweden Groep heeft zich voor maar liefst 11 jaar heeft verbonden aan ADO Den Haag. Het familiebedrijf van vader John en zoon Kay van Zweden betrekken een Sky Lounge in het Cars Jeans Stadion. ”ADO Den Haag is trots en dankbaar voor de onvoorwaardelijke steun en het vertrouwen dat de beide heren uitspreken door deze unieke verbintenis aan te gaan.”

De groep John van Zweden is voor velen geen onbekende in het Haagse (en daarbuiten). Het bedrijf is voornamelijk bekend van het behang, maar bij de John van Zweden Groep kun je ook terecht voor woninginrichting, vloeren, gordijnen en zonwering. Onder de groep valt eveneens JvZ reclame. Dit bedrijf is al ruim 30 jaar bij ADO Den Haag betrokken als het gaat om de productie van reclameborden en heeft onlangs de prachtige nieuwe spelersbus van ADO Den Haag volledig bestickerd.

Kay van Zweden, eigenaar van de John van Zweden Groep ”Het is als voor mij een eer om juist nu, in deze voor ADO Den Haag roerige tijden, de club te kunnen ondersteunen met deze bijzondere overeenkomst. Ons familiebedrijf, dat binnenkort 65 jaar bestaat, is al sinds de jaren ’80 als sponsor aan ADO Den Haag verbonden. Het is fantastisch dat ik als 4e generatie binnen het bedrijf en samen met mijn vader John, de trotse grondlegger van onze relatie met ADO Den Haag, de samenwerking mag continueren.”

”Wat mij eveneens trots maakt is dat ik nu samen met mijn vader een langdurige verbintenis met ADO Den Haag mag aangaan. Maarliefst 11 jaar verbinden wij ons als sponsor aan een Sky Lounge bij ADO Den Haag en dat is uniek, hiermee gaan wij namelijk de langstlopende sponsorovereenkomst binnen de club aan! Wij zijn er namelijk van overtuigd dat het met ADO Den Haag goed gaat komen en willen dit vertrouwen ook uitspreken. Dit is het moment om gezamenlijk achter onze club te gaan staan”.