Samen met partner Euretco Wonen brengt Wallmore, een marketing- en verkooporganisatie op het gebied van fotokunst, onder de collectienaam ‘Limited Editions’, via exclusieve woonwinkels ‘mooie fotokunst’ naar de consument.

De fotokunst, gecureerd door Wallmore, wordt gemaakt door een mix van bekende Nederlandse fotografen en veelbelovend talent. Het gaat om unieke fotokunst in gelimiteerde oplage geleverd met certificaat van echtheid.

De missie van oprichters Theo Haksteen en  Charles Aalders van Wallmore is om actuele, aansprekende fotokunst bij een zo groot mogelijk publiek te krijgen via nieuwe kanalen. En met de 400 aangesloten woonwinkels van Euretco Wonen door heel Nederland is de zichtbaarheid hiermee gegarandeerd.

“De afstand  tussen de traditionele Galerie en de moderne nieuwe koper is vrij groot,” zeggen Haksteen en Aalders. “De consument weet vaak niet waar hij fotokunst kan kopen en de drempel van de galeries en kunstbeurzen is vaak te hoog.” “Fotokunst maakt woonwinkels spannend en onderscheidend, is een mooi additioneel assortiment en leent zich goed voor cross-selling. Kunst is de ultieme instore verleider”.