Dinsdag 27 april: de verjaardag van onze vorst, Koningsdag! Vrijmarkten, feesten, koninklijk bezoek en alles oranje; dit jaar doen we het eens helemaal anders. Dit jaar vieren wij Koningsdag thuis. Speciaal voor deze bijzondere editie van Koningsdag maakten de mensen van Woodville een naar eigen zeggen unieke tafel: ‘Willem’! Een massief eikenhouten tafel met een stoere W-poot en ovaal tafelblad.

”Jij zegt hout, dan zeggen wij Willem! Het tafelmodel Willem is volledig gerealiseerd uit hoogwaardig eikenhout. Zowel het ovale blad als de W-poot zijn gemaakt van massief eikenhout, afgewerkt met een met een facetrand.”

”Zo krijgt de tafel een subtiele luxe, zelfs vorstelijke, uitstraling. Tafel Willem wordt standaard met een mooie, beschermende laklaag geleverd. Zo is het tafelblad beschermt tegen krassen, vuil en vocht. De behandeling van jouw tafelblad kun je echter helemaal zelf kiezen: ga voor een strakke en stoere look met behulp van onze ‘Black Sky’ beits. Of tóch een iets modernere feel, doormiddel van een transparante lak. ”

”Net zoals Willem, worden alle tafels van Woodville in Nederland gerealiseerd. Woodville is een plek waar vakmanschap en creativiteit samenkomen. In onze showroom en fabriek in Oss laten onze kundige vakmannen hun fantasie de vrije loop om de mooiste tafels te kunnen ontwerpen.”