In 2021 vierde Woonmall Alexandrium haar 25ste jubileumjaar. Sinds die tijd is achter de schermen hard gewerkt aan het ontwikkelen van een hernieuwde positioneringsvisie gebaseerd op nog meer creativiteit, inspiratie, ontdekking en gastvrijheid. Daar hoort een nieuw beeldmerk bij met een nieuw logo, nieuwe kleuren en een nieuwe website. Op zaterdag 7 januari jl was de feestelijke lancering van het nieuwe logo en huisstijl van Woonmall Alexandrium.

 Onder toeziend oog van belangstellenden werd met een druk op de rode knop het nieuwe logo onthuld. De onthulling vond plaats na een spectaculaire live act en een speech door Fred Breedveld, Voorzitter Woonmall Alexandrium, waarin hij kort stilstond bij het 25-jarig bestaan en de nieuwe missie en visie van Woonmall Alexandrium.

 De wereld verandert en Woonmall Alexandrium blijft niet achter. Onze nieuwe visie voor de toekomst is gebaseerd op nog meer creativiteit en inspiratie. Wij verwelkomen u veel meer als gast dan als klant. Zo nemen we onze gasten mee op ontdekkingsreis door onze prachtige woonmall. Daarbij gaan we op zoek naar de mooiste en meest originele inrichting passend bij de persoonlijke woonwensen. Woonmall Alexandrium is dé plek waar je de beste wooninspiratie opdoet en waar je uitgedaagd wordt om creatief na te denken over jouw interieur.”, aldus Fred Breedveld, Voorzitter Woonmall Alexandrium.

Het bekende rood/zwarte beeldmerk is vervangen voor een prachtig, stijlvol beeldmerk, waarin de A van Alexandrium de hoofdrol heeft en op de nieuwe website sinds de feestelijke lancering te bewonderen is. Naast het nieuwe logo is de woonmall aan de slag gegaan met het nóg beter en spannender maken van de beleving in de Woonmall. Hierbij worden nieuwe unieke zitelementen toegevoegd met eigentijdse decoratie. Door de hele woonmall vind je verschillende inspirerende stylingspodia die in samenwerking met trendwatcher Monique van der Reijden zijn gerealiseerd. De komende jaren worden de podia nog verder geoptimaliseerd. De woonmall laat hiermee zien dat zij toekomstbestendig en nog steeds dé overdekte woonmall van Nederland is.

Benieuwd geworden naar het nieuwe beeldmerk? Check de website www.woonmallalexandrium.nl of kom langs en laat je verrassen! Bij Woonmall Alexandrium vind je meer dan 55 woonwinkels onder één dak. De woonmall is 7 dagen per week geopend en is goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer.