Zowel Noord-Holland als Limburg is een de Woonspecialist winkel rijker. Met ingang van deze maand sluiten Luken in Nibbixwoud (foto hierboven) en Fabritius Bouwen & Wonen in Schinnen (foto hieronder) zich aan bij de Woonspecialist formule. Beide winkels leveren service zoals service hoort te zijn. Daarmee passen ze naadloos in de winkelformule.

“Bij Fabritius Bouwen & Wonen in Schinnen weten ze hoe een verbouwing of verhuizing wél zonder zorgen en ergernis kan. Met jarenlange ervaring en kennis over zo’n beetje alles voor jouw interieur, maken zij van elke klus er eentje met plezier en zonder stress”, aldus Bas Meuleman, één van de twee formulemanagers van de Woonspecialist. “Met een compleet assortiment vloeren, raamdecoratie, gordijnen, horren en kasten op maat verstevigen wij met Fabritius onze positie in Limburg. En daar zijn we blij mee”.

“Bij Luken in Nibbixwoud kenmerken persoonlijke aandacht en kwalitatief goede producten op het gebied van raamdecoratie, gordijnen, buitenzonwering, bedden en kasten op maat de winkel. Met passie zorgen professionele vakmensen ervoor dat van elk huis een thuis gemaakt wordt en van elk bedrijf, een plek waar je je thuis voelt”, aldus Niek Rongen, formulemanager van de Woonspecialist. “Daarbij is Luken een erkend Luxaflex dealer. Van dit merk mag je service, kwaliteit en een prachtige productpresentatie in de winkel verwachten.”

Inmiddels heeft de Woonspecialist 70 winkels met complete woninginrichting verspreid over het hele land.

woonspecialist.nl