Zondag slaapkamers, een merk met een rijk verleden, waarvan de collectie al sinds 1939 in Nederland wordt ontworpen en geproduceerd. Vanuit de Nederlandse slaapcultuur kennen de meesten van ons het merk Zondag Slaapkamers uit de de jaren 80 en 90, toen het één van de meest dominante spelers op het gebied van de houten slaapkamers was.

Bedden van hout zijn populair
Binnen de Bijnen Meubel Groep, waar het label Zondag anno nu onder valt, ontbreekt het niet aan passie, inzicht en doorzettingsvermogen, maar door de enorme groei op alle fronten, bleef een echte vernieuwing van de Zondag collectie uit. Toch is de wereld om ons heen veranderd, is de smaak van de consument continue onderhevig aan trends en is de markt volop in beweging. Tijd dus voor Zondag om hierin volop mee te gaan bewegen. Met bijna 100 jaar ervaring in de productie van houten meubelen, de vele voordelen van het huidige moderne machinepark én de mogelijkheid van klant-specifieke productie, zal de Zondag collectie dan ook op korte termijn spraakmakend vernieuwd worden. Bedden van hout zijn namelijk onverminderd populair. En niet voor niets, want hout past bij vrijwel elke interieurtrend en zal niet snel uit de mode gaan.

Zondag Bedden in een nieuw jasje
Het is ook tijd voor een nieuwe huisstijl met een logo dat een moderne uitstraling heeft en veel beter bij deze tijd past. Een fris en modern, innovatief en vernieuwend logo, passend bij een dito collectie die in de loop van 2021 stap voor stap steeds dichterbij komt.

Concepten
In de loop van het jaar zullen er een aantal compleet nieuwe concepten met bedden en garderobekasten op de markt gebracht worden. Voor ieder (maatwerk) concept worden modulaire modellen ontworpen, passend in de stijl en uitstraling van het merk en met de doelgroep van het concept in gedachten.

Meer info? Klik hier.