We verblijden onze abonnees vandaag met allerlei nieuwigheden in Interior Business Magazine #11. De fleurige stoelen op de voorpagina zijn van Fritz Hansen. 23 tot en met 27 oktober vindt namelijk de Orgatec plaats die in het teken staat van de kansen en uitdagingen voor meubelfabrikanten en facility managers. Verder een uitgebreid interview met Richard van Roon. Hij legt uit waarom hij zijn focus van de internationale markt teruglegt in de Nederlandse markt en hoe hij dit gaat aanpakken. 

Trendplatform spoga+ gafa gaat in september van start. De wereldwijde nummer 1 tuinbeurs belooft een geweldige editie te worden en is groter dan ooit. Hierover natuurlijk veel meer in #11. Nieuw in Interior Business Magazine is de rubriek “Door de bril van frances”. Journalist en trendspotter frances van der Steen beschrijft haar kijk op verschillende interieurvakbeurzen.  

Dutch Design Dock is ook in aantocht. De eerste namen van de deelnemers zijn bekend en lees je in dit nummer. Dan nog een mooi artikel over alle ontwikkelingen bij detaillist Co van der Horst. 

Nieuwsgierig geworden? Neem dan ook een abonnement! Klik op deze link: www.interiorbusiness.nl/abonneren en ontvang iedere 2 weken een gloednieuw nummer in de bus!