Van 18 t/m 23 april 2023 wordt in Milaan de Salone del Mobile gehouden, samen met de Euroluce (verlichting). Tradefairs organiseert speciale arrangementen naar de belangrijkste meubelbeurs ter wereld. U kiest zelf uw aankomst- en vertrekdatum en wij doen de rest.

U verblijft in het luxe Novotel Milano Nord Ca Granda. De bustransfers in Milaan en de bagageservice zijn inbegrepen volgens onderstaand programma. De hele beursperiode is één van onze reisleidsters in Milaan aanwezig om u terzijde te staan. Hotelkamers zijn schaars tijdens deze beursperiode; wij adviseren u daarom tijdig uw reis te boeken en laat u inspireren in Milaan! Afwijkende vluchten en verlenging van uw verblijf in Milaan zijn op aanvraag mogelijk.

 

Vluchten

Heenreis op 18, 19 of 20 april 2023 vertrek Amsterdam Airport Schiphol 06:55 – aankomst Milaan Linate 08:30

Terugreis op 19, 20 of 21 april 2023 vertrek Milaan Linate 20:45 – aankomst Amsterdam Airport Schiphol 22:40

Transfers → aankomstdag in Milaan: bustransfer van de luchthaven naar de beurs → na sluiting beurs: bustransfer naar het hotel → vertrekdag uit Milaan na sluiting beurs: bustransfer naar de luchthaven

Wanneer er geen bustransfer is voorzien kunt u gebruikmaken van de metro. Dit zorgt voor extra vrijheid in Milaan. Bagage-service Bij aankomst in Milaan: uw bagage wordt direct na aankomst naar uw hotel gebracht. Bij vertrek uit Milaan: uw bagage wordt opgehaald uit uw hotel en naar de luchthaven gebracht.

 

Hotel: Novotel Milano Nord Ca Granda ****

U verblijft in het moderne 4-sterrenhotel Novotel Milano Nord Ca Granda. Dit hotel is centraal gelegen, op een paar minuten lopen van metrostation Ca Granda. Het hotel beschikt over een restaurant, bar, zwembad en fitness center. De ruime kamers zijn modern ingericht en beschikken over airconditioning en gratis wifi. Elke kamer heeft een badkamer en een zitgedeelte met tv en minibar.

 

Meerdaagse reis Salone del Mobile Milaan 2023

Prijzen: De prijzen voor de complete arrangementen staan vermeld in de tabel.

De prijzen zijn onder voorbehoud van eventuele verhogingen van de ticketdagprijs van de luchtvaartmaatschappij. Bij de prijs is inbegrepen → lijnvluchten Amsterdam – Milaan / Milaan – Amsterdam op de aangegeven data → overnachting(en) en ontbijt in het Novotel Milano Nord Ca Granda → bustransfers, bagageservice en reisbegeleiding zoals vermeld in het programma.

Bij afwijkende vluchten zijn de transfers op eigen kracht. → alle luchthaventaksen, onder voorbehoud van eventuele verhogingen → de btw (2,73%) → bijdrage Trees for All (€ 3,- per persoon)

Toegangskaart: Om lange wachtrijen te vermijden kunt u uw toegangskaart ook bij ons bestellen. U ontvangt deze voor vertrek per e-mail. De prijzen zijn nog niet bekend. Boeken: U kunt deze reis boeken op www.tradefairs.travel. Na ontvangst van uw boeking ontvangt u per e-mail de bevestiging en de factuur in pdf.

Covid: Wordt deze beurs i.v.m. Covid-19 geannuleerd vanwege een negatief reisadvies van de overheid (code rood) of door annulering door de beursorganistie of de luchtvaartmaatschappij, dan zal Tradefairs u restitueren. Voldoet u niet aan de toegangsvoorwaarden van de luchthaven en/of de beurs, dan zal er geen restitutie plaats vinden. U kunt dit nakijken op de website van de overheid www.rivm.nl en de beursorganisatie www.salonemilano.it

Bijzondere Voorwaarden

Wijzigingen: Een naamswijziging op het vliegticket is mogelijk. Kosten: € 65,- per naamswijziging. Het wijzigen of annuleren van de toegangskaarten is niet mogelijk. Annuleren en kosten: Annuleren doet u per e-mail. Als datum van annulering geldt de dag dat Tradefairs uw bericht ontvangt. → € 350,- per persoon tot 29 dagen vóór het vertrek → 100% van de prijs per persoon vanaf 29 dagen vóór het vertrek Belangrijk: Tradefairs kan en mag de reis annuleren indien 15 kalenderdagen vóór het vertrek het minimumaantal inschrijvingen niet is bereikt. De Algemene Voorwaarden van de “vzw Geschillencommissie Reizen” vindt u op www.tradefairs.travel De uurregelingen en luchthaven zijn onder voorbehoud. Tradefairs kan en mag de verhoging van de brandstofprijs doorberekenen tot 20 werkdagen vóór het vertrek.

Baxter