Your Floor® (www.yourfloor.nl) en Your Walls® (www.yourwalls.nl) zullen zich zullen vestigen in het Architectenlab van Nidum. In deze inspiratieruimte kunnen bezoekers kennismaken met de hoogwaardige collectie vloeren en wandpanelen.

Nidum, Latijn voor ‘nest’, is een broedplaats voor inspiratie op het gebied van lifestyle, wonen, events en culinair genieten. Op een prachtige monumentale locatie, het Arsenaal in Grave, komen diverse showrooms, stores, een restaurant en een boetiekhotel samen. Naast Your Floor en Your Walls zijn diverse andere partners uit uiteenlopende branches in het pand gevestigd, om de beleving compleet te maken.

Your Floor biedt een ruime selectie van houten vloeren, rigidcore, laminaat en pvc-vloeren. Stuk voor stuk van internationale allure, exclusief in Nederland. Your Walls voorziet ruimtes van houten wandpanelen, die op stijlvolle wijze de akoestiek van een ruimte verbeteren.

In het Architectenlab in Nidum zullen Your Floor en Your Walls hun collectie presenteren. Daarnaast zijn in het volledige pand diverse vloeren te zien in de verschillende ruimtes. Ook de vloeren in het boetiekhotel worden door Your Floor verzorgd.