La Aurelia is klaar voor een nieuw seizoen en presenteert vanuit haar Brand Boutique in het ETC Design Center nieuwe designs, tools en producten!

Multimedia tour:
Met een online multimedia tour kan men vanaf nu de collecties en diensten van La Aurelia verkennen. In de Brand Boutique zijn wallpapers voorzien van QR codes die veel informatie bieden aan de bezoeker. Het is dé perfecte manier om alle maatwerk mogelijkheden te ontdekken die de studio voor klanten kan ontwerpen. Door een QR-code te scannen met de camera van een mobiele telefoon, volgt een rondleiding door unica wanddesign oplossingen.

Dankzij deze codes voorziet La Aurelia haar bezoekers van kennis en inspiratie op maat. Ontdek het zelf, van harte welkom, ETC Design Center, stand 15-15a, 1e verdieping.


Uitbreiding met Luxury Carpet:
Trots is het team op het nieuwste product: hoogpolig geweven Luxury Carpet. Enkele jaren geleden introduceerde La Aurelia al het PVC Luxury Carpet als cross-over met de bestaande wallpaper collecties. Deze 2 mm hoge kunststof bedekking kent men inmiddels als een zeer praktische en onderhoudsvriendelijke vloerdecoratie.

”Door de uitbreiding met het hoogpolig geweven Luxury Carpet, biedt La Aurelia nu ook een warm, zacht en comfortabel product. Het Luxury Carpet is 11 mm hoog, gemaakt van topkwaliteit getufte garens met zeer hoge dichtheid en is blind gebandeerd. Verkrijgbaar in de standaard maten Ø 250 cm en Ø 350 cm. De totale range van La Aurelia ontwerpen kan worden uitgevoerd als hoogpolig carpet om comfort en uniek karakter toe te voegen aan het interieur.”

Nieuwe designs:
La Aurelia heeft in de afgelopen periode nieuwe wallpaperdesigns gereleased, in o.a. barok-sfeer, florals en botanisch met een ‘golden touch’. Het zijn exclusieve, unica statements met diepe, warme tinten,  die de luxe sfeer in het interieur verhogen! 

Beursdagen:
Bezoek La Aurelia design tijdens de speciale beursdagen in het ETC design center:

19 september: Consumenten Inspiratie Dag (speciaal voor de consument)
20-21 september: Design Experience Days (alleen voor de interieurprofessional)
Informatie
Voor informatie en aanvraag stalen, Bezoek de La Aurelia Brand Boutique:
ETC Design Center
Randweg 20
4104 AC  Culemborg
Stand 15/15a, 1e verdieping
Elke maandag Trade Day – op afspraak