Leeuwerik, leverancier in plaatmaterialen uit Eindhoven, levert Astrata Coustics plaatmateriaal voor het bekleden van wanden. Het bedrijf licht dit product toe.

“Astrata Coustics is een product uit onze fineercollectie voor het bekleden van wanden. De gefineerde panelen hebben de look en feel van massief hout, maar zijn lichter, stabieler en makkelijker te installeren. Kiezen voor fineer betekent niet een verlies in prestaties. Astrata Coustics brengt de pracht van de natuur samen met de akoestische absorptie van vilt.”

“De panelen zijn namelijk verlijmd op hoogwaardige stijve PET vilt. Daarnaast passen de panelen moeiteloos in elkaar waardoor installatie erg eenvoudig is. Astrata Coustics is beschikbaar in 3 afgewerkte looks (Ivory Oak, Desert Oak en Pure Walnut) wat het een praktische keuze maakt voor jouw interieur. Je kan ze perfect combineren met Shinnoki panelen, Parky vloeren en Astrata slats, wat je een totaaloplossing biedt voor jouw droominterieur. Astrata Coustics is verkrijgbaar in het formaat 250 x 58,8 cm en 300 x 58,8 cm.”

Wil jij Astrata Coustics als eerste in het echt ervaren? Meld je aan en kom naar de Leeuwerik Veneer Experience op 16 en 17 mei bij Leeuwerik in Eindhoven! Want naast Astrata Coustics laten we je nog veel meer (nieuw) fineer zien. leeuwerik.nl