De nieuwste editie van ons zustermagazine Bedding Business Magazine is afgelopen week verschenen. In deze editie openen we met een uitgebreid en exclusief interview met Arno Appelhof van Luxury Bedding Company uit Zwolle. De flamboyante, gepassioneerde en door de wol geverfde beddenondernemer (Serta en Mérens) vertelt openhartig over zijn bedrijf, drijfveren, ondernemen, visie en ambities.

Verder publiceren we reportages over succesvolle beddenretailers: Droomvlucht Slaapcomfort vertelt het meenemen van de consument op klantreis, Ronald van ’t Pad timmert met Woontex Lelystad aan de weg en Slaapstudio Stijn is een begrip in de regio. Dan zijn er natuurlijk onze columnisten: Ine Stultjens, Peter Zeylmaker, Jurgen Swinnen, Shannon Daams en Trea & Lianne (van Steel & Stockings) belichten de beddenwereld vanuit hun individuele verwonderingen, observaties, gedachten en views.

De reportage over Kayori is ook zeer de moeite waard: de gepassioneerde ondernemer Jorn Pashouwers vertelt over de bedtextiel- en verzorgingsproducten die hij op een duurzame manier in de markt zet.

Beddenspecialist.nl verlengde de samenwerking met SC Heerenveen, de betaald voetbalorganisatie. Want topsporters moeten uitgeslapen zijn. Hidde Hulshof en Maarten Stoffels doen hun verhaal.

Ook blikken we nog 1x terug op de bruisende najaarsvakbeurzen. Over beurzen gesproken, ook Heimtextil en ABK Open komen aan bod en dan hebben we natuurlijk ‘Brussels by Night’. Uiteraard passeert dit mooie evenement de spreekwoordelijke revue.

Veel leesplezier.