Vanaf 1 november 2023 zijn de Cloudpillo hoofdkussens exclusief te koop in 26 winkels en de online webshop van Beter Bed. Beter Bed zet al jaren in op het verbeteren van slaap als onderdeel van de merkbelofte ‘beter slapen, beter leven’. De afstelbare Cloudpillo hoofdkussens sluiten hier perfect bij aan.

Cloudpillo is een jong merk dat flink aan de weg timmert. Het bedrijf werd pas 2,5 jaar geleden opgericht door jonge ondernemers Lars van der Wijst (21) en Jens Timmers (22).

Lars van der Wijst: “Ons bedrijf groeit hard, de online shop is succesvol dus het is fantastisch dat we straks ook fysiek in de winkel liggen. We zijn trots op de samenwerking met Beter Bed, de grootste slaap retailer van Nederland. Het is een nieuwe mijlpaal in onze groei. Een goed passend hoofdkussen is essentieel om goed te slapen. Onze kussens zijn individueel afstelbaar, zorgen voor een goede ondersteuning van het lichaam en verminderen nekklachten. Zo werken we samen met Beter Bed aan een betere nachtrust van consumenten.”

John Kruijssen, CEO Beter Bed: “Beter slapen maakt mensen gelukkiger, gezonder en productiever. Beter slapen verlaagt stress, verbetert de vitaliteit en je voelt je gelukkiger. Het is onze missie om consumenten meer bewust te maken van het belang van goed slapen. Daarbij past een uitgebalanceerd palet van merken en producten. Door Cloudpillo aan ons assortiment toe te voegen kunnen we een nog bredere doelgroep bewust maken van het belang van goed slapen.”