Richmond Interiors volgt de nieuwste woontrends op de voet. Hoog in het lijstje van de woontrends van 2023 staan organische vormen en lichte tinten. Het bedrijf brengt deze nieuwste trend deze zomer dan ook graag naar de woonkamers van de Nederlandse consument.

De mensen van Richmond Interiors vertellen ons meer over haar naar eigen zeggen ‘elegante’ nieuwe collecties.

Bloomstone
”De Bloomstone collectie creëert een gevoel van natuurlijkheid en harmonie dankzij de organische vormen. De golvende lijnen en vloeiende contouren voegen een gevoel van leven toe aan het interieur, waardoor een rustgevende en uitnodigende sfeer ontstaat.” Daarnaast is de collectie ontworpen met het oog op duurzaamheid. ”Dankzij het gebruik van de milieuvriendelijk structuurpleister als materiaal zorgt ervoor dat deze collectie niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar ook duurzaam is.
Bovendien biedt de Bloomstone collectie verschillende meubelstukken, zoals salontafels, bijzettafels en eettafels om de organische esthetiek in het interieur te benadrukken. Het milieuvriendelijke structuurpleistermateriaal biedt een prachtige textuur en afwerking, waardoor elk stuk uniek is.”

Avalon
De Avalon collectie biedt weer een geheel andere look: ”De prachtige combinatie van travertin en een zwart metalen voet creëert warmte en luxe. Deze combinatie van materialen brengt een harmonieus contrast tot stand, waarbij de tijdloze schoonheid van travertin wordt versterkt door het karakter van het zwarte metaal.”

”Travertin, met zijn natuurlijke warme kleuren en unieke aderen en voegt klassieke schoonheid toe aan elk interieur. Het gesteente straalt een gevoel van geschiedenis en verfijning uit, waardoor het een tijdloze keuze is voor interieurontwerpen. De subtiele variaties in kleur en textuur van travertin geven elk stuk een uniek karakter en creëren een warme sfeer.”

La Cantera
Wanneer men de klassieke look van travertin nog meer zou willen benadrukken, is de La Cantera collectie van Richmond Interiors naar eigen zeggen de perfecte keuze. ”Deze prachtige collectie omvat meubelstukken die zijn gemaakt van hoogwaardig travertin en zijn ontworpen om het interieur een uniforme en elegante uitstraling te geven. De combinatie van de uitstraling van het gepolijste travertin met de uniforme look van de La Cantera collectie brengt een gevoel van tijdloze stijl naar de woonkamer. Of de klant nu kiest voor een eettafel, salontafel of bijzettafel, de travertin poten voegen een vleugje luxe en verfijning toe aan elk stuk.”

Hampton
Weer een andere look biedt de Hampton collectie. Deze collectie combineert een geribbelde voet van zwart metaal met een blad van travertin, wat resulteert in elegantie en een geheel andere look dan de La Cantera en de Avalon.

Collada
Voor een meer glamorous look levert Richmond Interiors Collada collectie. Deze opvallende collectie kenmerkt zich door een goudkleurig Pyramide patroon, vervaardigd van hoogwaardig MDF en brass messing. De Collada-collectie voegt een vleugje glamour en stijl toe aan het interieur.

Het geborsteld goudkleurige Pyramide patroon is een eyecatcher in de Collada collectie. Het geeft de meubelstukken een weelderige uitstraling en creëert een speels design. Richmond: ”Het patroon van de Pyramides voegt een dimensie van diepte en textuur toe aan de meubels, waardoor ze een echte blikvanger worden in elke ruimte. De klant kan de verschillende tafels combineren voor het totaalplaatje, of juist kiezen voor een losstaand item voor het eyecatcher effect.”

 

Meer foto’s

 

Inspiratie

Voor mee inspiratie kun je een kijkje nemen bij alle nieuwe items op de website van Richmond.
Benieuwd naar de volledige collectie van Richmond? Dan is de professionele inkoper welkom in het Experience Center in Obdam!