Het Benelux kantoor van Ifema Madrid is zeer verheugd de volgende editie van de home deco vakbeurs INTERGIFT aan te mogen kondigen. INTERGIFT is een internationale (hybride) vakbeurs voor de decoratie- en geschenkensector, die van 14-18 september 2022 wordt georganiseerd in Madrid. 

”De vakbeurs zal zowel fysiek als digitaal plaatsvinden. LIFESTYLE LIVE Connect, als een toegevoegde waarde voor de face-to-face beurs, is onderdeel van het hybride evenement, om de zichtbaarheid van het merk binnen de sector te verbeteren, en om te helpen om vergaderingen vooraf te agenderen en geregistreerde kopers de mogelijkheid te bieden om op zoek te gaan naar de juiste producten in lijn met hun profiel. Dit alles dankzij de kunstmatige intelligentie die het platform biedt.

”Met alle commerciële en marketingtools gecentraliseerd op één evenement, is Intergift de perfecte plek voor vraag en aanbod om elkaar te ontmoeten en te verbinden.”

Sectoren zijn o.a
High-end decoratie
Huishoudtextiel
Oplossingen voor interieurontwerp
Home Deco sector
Handwerk
Bazaar
Textiel

Bekijk meer gedetailleerde informatie over onze sectoren op de website.

Vorige Editie in februari 2022
Meer dan 350 bedrijven en merken namen deel. Bedrijven, die laatste nieuws en producten hebben gepresenteerd in de meubel-, decoratie- en geschenksector, evenals leveranciers van textiel, behang en wandbekleding. “Editores Textiles”, gelegen in een unieke en exclusieve ruimte voor de sector, heeft meer dan 120 toonaangevende merken internationaal erkend, waardoor de elite van decoratie wereld elkaar trof in Madrid.

Wil je een indruk krijgen van de beurs, bekijk dan de video.