Every home has a story, Welcome to ours!

De teams Passe Partout en Haans Lifestyle zijn er méér dan klaar voor. ”Met tal van nieuwe modellen en zorgvuldig geselecteerde stoffen en kleuren gaan we er een lap op geven in deze 2022 editie van de Meubelbeurs van Brussel.”

Omdat ‘comfy’ hip is op alle vlakken, zijn ze er bij Passe Partout van overtuigd dat ook een bezoek aan een meubel- of interieurzaak comfortabel moet aanvoelen. ”Niks moet, alles mag. Alle inzet van ons team gaat dan ook deze keer naar beleving en dat voel je aan alles. Het warme onthaal en de ongedwongen sfeer die je op onze stand zal ervaren, is wat wij proberen over te dragen op jouw business. Onze ziel zit in de stand, in het team en in de modellen. Ervaar, beleef en neem mee wat goed voelt.”

Partnerships

Dirk Steenbeke, ‘The Boss’ van het sympathieke bedrijf, gelooft sterk in partnerships. Dirk: ”Samen met Haans Lifestyle, Jasaco en Sense Company krijgt de presentatie van de Home Stories collectie een wel erg bijzondere aanblik. De styling die samen met Haans wordt uitgevoerd laat niets aan het toeval over. Alle accessoires zijn warm, huiselijk en knus. Jasaco zorgt met de kunstplanten voor een energieke groene toets en Sense waakt over de juiste geurbeleving.”

Benieuwd? Noteer dan alvast stand 5/100, Meubelbeurs Brussel 6-9 november 2022.