Naast getalenteerde ontwerpers voor het onderdeel Talents is Messe Frankfurt, organisator van Ambiente (8-12 februari 2019) op zoek naar deelnemers voor het onderdeel Solutions en exposanten die vermeld willen worden in de Ethical Style Guide of als Horeca specialist.

Met ongeveer 4.500 deelnemende bedrijven voor de komende editie zullen de internationale bezoekers van Ambiente zeker iets van hun gading vinden. Omdat de keuze zo reuze is wil de beursorganisatie de bezoeker helpen om gericht exposanten te vinden die maatschappelijk bewust produceren of die gespecialiseerd zijn in producten voor de horeca. Exposanten hoeven zich alleen maar op te geven om als zodanig vermeld te worden op de site, in de catalogus en in aparte leaflets. Houd als deelnemer de volgende deadlines in de gaten:

Solutions – Aanmelden voor 19 november

Solutions is het platform voor innovatieve huishoudelijke apparatuur in de foyer van hal 4.0 tijdens Ambiente 2019. Deze artikelen zullen worden geselecteerd door designer Sebastian Bergne uit Londen. Hij vindt dat producten echte oplossingen voor echte problemen moeten bieden. Bedrijven die willen meedoen aan solutions zullen aan de bezoeker echt moeten laten zien wat hun product toevoegt aan wat er al bestaat. Er zal een video worden gemaakt om dit verder toe te lichten. De producten moeten in het afgelopen jaar zijn gelanceerd en men moet al deelnemen aan Ambiente 2019.

Ethical Style Guide – Aanmelden voor 8 november

Produceert u eerlijk en duurzaam? Dan komt u wellicht in aanmerking als deelnemer aan Ambiente 2019 om vermeld te worden in de Ethical Style Guide. Aanmeldingen worden door een vakkundige jury beoordeeld. De gids wordt verspreid tijdens de beurs en zorgt er voor dat bezoekers die gericht zijn op dit thema u snel en eenvoudig zullen vinden. Het Ethical Styles logo op uw stand houdt in dat uw producten eerlijk en duurzaam zijn geproduceerd.

 Contract Business Guide with HoReCa – Aanmelden voor 15 november

Om grote bedrijven, zoals hotels en restaurants van servies en bestek te voorzien, maar ook met meubelen en om interieurontwerpers en horecainrichters met leveranciers in contact te brengen tijdens de beurs is er de Contract Business Guide 2019. Met vermelding van speciale producten, het standnummer en met een speciaal logo op de stand. Om vermeld te kunnen worden moet men 3 referentieprojecten opgeven. Wanneer men al in een eerdere editie van de gids heeft gestaan is dit niet nodig.