Copahome lanceert op Intirio 2018 een nieuwe en naar eigen zeggen een unieke vouwgordijnencollectie. “De nieuwe collectie belooft innovatieve systemen en luxueuze stoffen. Het allernieuwste Durin-systeem is de eyecatcher van deze collectie. Op vlak van stevigheid en kwaliteit, is er geen betere op de markt. In combinatie met een van de opmerkelijk mooie stoffen, haal je degelijke elegantie in huis”, aldus het Belgische bedrijf.

Sterke systemen
Het manuele vouwgordijnsysteem VB50 krijgt er een klein, maar extreem stevig broertje bij, Durin.”Dit systeem gaat jaren mee en is bovendien ook nog eens innovatief op vlak van Child Safety. Voor extra gebruiksgemak, kan je ook kiezen voor gemotoriseerde vouwgordijnen. Voor extra grote ramen zijn er trouwens ook voldoende manieren om stijlvolle raamdecoratie te hangen. De standaard uitvoering gaat tot wel 4,40 meter breed en 7 meter hoog.”

Luxueuze stoffen
De collectie heeft verder een uitgebreide waaier aan zorgvuldig geselecteerde stoffen. “Er is voor elk wat wils met warme uni stoffen en ook heel wat unieke prints. Zo creĆ«er je niet alleen sfeer in je leefwereld, maar je kiest ook zelf de hoeveelheid privacy dankzij de verschillende graden in transparantie.”